-
1
-
2
The Content of Phenolic Compounds and Mineral Elements in Edible Nuts
Veröffentlicht in Molecules (Basel, Switzerland)
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
Fusarium Cyclodepsipeptide Mycotoxins: Chemistry, Biosynthesis, and Occurrence
Veröffentlicht in Toxins
VolltextArtikel -
7
-
8
Lignans in triticale grain and triticale products
Veröffentlicht in Journal of cereal science
VolltextArtikel -
9
Production of Nanocellulose by Enzymatic Treatment for Application in Polymer Composites
Veröffentlicht in Materials
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
Occurrence of fumonisins in food – An interdisciplinary approach to the problem
Veröffentlicht in Food control
VolltextArtikel -
13
-
14
Pleurotus spp.-an effective way in degradation mycotoxins? A comprehensive review
Veröffentlicht in Mycotoxin research
VolltextArtikel -
15
-
16
Contamination of Pet Food with Mycobiota and Fusarium Mycotoxins-Focus on Dogs and Cats
Veröffentlicht in Toxins
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20
Transformation of ochratoxin A during bread-making processes
Veröffentlicht in Food control
VolltextArtikel