-
1
-
2
Plasma‐activated water to improve the stress tolerance of barley
Veröffentlicht in Plasma processes and polymers
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
Efficacy of low pressure DBD plasma in the reduction of T-2 and HT-2 toxin in oat flour
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
6
-
7
Properties of Milk Treated with High-Power Ultrasound and Bactofugation
Veröffentlicht in Food technology and biotechnology
VolltextArtikel -
8
Stability of polyphenols in chokeberry juice treated with gas phase plasma
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
Powder properties, rheology and 3D printing quality of gluten-free blends
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
15
Stress response of Escherichia coli and Listeria innocua to plasma treatment
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
16
-
17
Effects of High Voltage Electrical Discharge Plasma on Olive Mill Wastewater Treatment
Veröffentlicht in Sustainability
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20