-
1
Thermal and mechanical properties of fatty acid starch esters
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
2
Synthesis of hydrophobic whey protein isolate by acylation with fatty acids
Veröffentlicht in European polymer journal
VolltextArtikel -
3
-
4
Molecular Characteristics of Amylose and Starch in Dimethyl Sulfoxide
Veröffentlicht in Biomacromolecules
VolltextArtikel -
5
Study of a preparative-scale process for the production of amylose
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
Technologien der Cellulose‐ und Stärkeverarbeitung
Veröffentlicht in Chemie ingenieur technik
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
Solution properties of water-insoluble rye-bran arabinoxylan
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
14
Technologien der Cellulose- und Stärkeverarbeitung
Veröffentlicht in Chemie ingenieur technik
VolltextArtikel -
15
-
16
Interaction of linear and branched polysaccharides in starch gelling
Veröffentlicht in Die Nahrung
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20