-
1
Influence of particle size on protein extractability from soybean and okara
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
2
Production of Okara and Soy Protein Concentrates Using Membrane Technology
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
3
Wet grinding characteristics of soybean for soymilk extraction
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
4
Development of combined infrared and hot air dryer for vegetables
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
5
Particle Size Characteristics of Ground Soy and Red Gram
Veröffentlicht in International journal of food properties
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
Comparing transformation pathways across major economies
Veröffentlicht in Climatic change
VolltextArtikel -
15
A comparison of performance of flat and bent photovoltaic luminescent solar concentrators
Veröffentlicht in Solar energy
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
-
20