-
1
Influence of particle size on protein extractability from soybean and okara
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
2
Wet grinding characteristics of soybean for soymilk extraction
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
3
Production of Okara and Soy Protein Concentrates Using Membrane Technology
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
4
Development of combined infrared and hot air dryer for vegetables
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
5
Biologic Adherence among Psoriasis Patients in the us Medicare Population
Veröffentlicht in Value in health
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
Particle Size Characteristics of Ground Soy and Red Gram
Veröffentlicht in International journal of food properties
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
PSS43 - Biologic Adherence among Psoriasis Patients in the us Medicare Population
Veröffentlicht in Value in health
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20
Mitochondrial DNA diversity among five tribal populations of southern India
Veröffentlicht in Current science (Bangalore)
VolltextArtikel