-
1
Temperature Resistant Evaluation of the Baking Processed Goods
Veröffentlicht in Food Industry
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
TECHNOLOGICAL PROPERTIES OF WET AND CRUDE BUCKWHEAT
Veröffentlicht in Tehnika i tehnologiâ piŝevyh proizvodstv (Online)
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
PHYSICAL PRINCIPLES OF PROCESSING OFF-GRADE BUCKWHEAT
Veröffentlicht in Foods and raw materials
VolltextArtikel -
13
-
14
IMPROVEMENT OF LOCALLY MANUFACTURED EQUIPMENT FOR NON-STANDARD OAT PROCESSING
Veröffentlicht in Foods and raw materials
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
INITIAL STAGES OF CARBON GENESIS IN THE UNIVERSE
Veröffentlicht in Universitas scientiarum
VolltextArtikel -
19
-
20
Initial stages of carbon genesis in the universe
Veröffentlicht in Universitas scientiarum
VolltextArtikel