-
1
Metabolic Regulation of Brain Response to Food Cues
Veröffentlicht in Current biology
VolltextArtikel -
2
Identification of human gustatory cortex by activation likelihood estimation
Veröffentlicht in Human brain mapping
VolltextArtikel -
3
-
4
Post-traumatic olfactory loss and brain response beyond olfactory cortex
Veröffentlicht in Scientific reports
VolltextArtikel -
5
-
6
Modality-Specific Neural Effects of Selective Attention to Taste and Odor
Veröffentlicht in Chemical senses
VolltextArtikel -
7
Editorial: The functional connectome of chemosensory perception
Veröffentlicht in Frontiers in systems neuroscience
VolltextArtikel -
8
Separable Substrates for Anticipatory and Consummatory Food Chemosensation
Veröffentlicht in Neuron (Cambridge, Mass.)
VolltextArtikel -
9
tVNS Increases Liking of Orally Sampled Low-Fat Foods: A Pilot Study
Veröffentlicht in Frontiers in human neuroscience
VolltextArtikel -
10
The anterior insular cortex represents breaches of taste identity expectation
Veröffentlicht in The Journal of neuroscience
VolltextArtikel -
11
Sensory Neuroscience: Taste Responses in Primary Olfactory Cortex
Veröffentlicht in Current biology
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
The insular taste cortex contributes to odor quality coding
Veröffentlicht in Frontiers in human neuroscience
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
Coactivation of Gustatory and Olfactory Signals in Flavor Perception
Veröffentlicht in Chemical senses
VolltextArtikel -
19
Good practice in food-related neuroimaging
Veröffentlicht in The American journal of clinical nutrition
VolltextArtikel -
20