-
1
-
2
The Influence of Edible Oils' Composition on the Properties of Beeswax-Based Oleogels
Veröffentlicht in Gels
VolltextArtikel -
3
-
4
Waxy Oleogels for Partial Substitution of Solid Fat in Margarines
Veröffentlicht in Gels
VolltextArtikel -
5
The Role of Bitter-Tasting Substances in Salivation and Swallowing: Results of the Pilot Study
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
6
Ultrasonic Treatment of Food Colloidal Systems Containing Oleogels: A Review
Veröffentlicht in Gels
VolltextArtikel -
7
-
8
Development of Fermented Kombucha Tea Beverage Enriched with Inulin and B Vitamins
Veröffentlicht in Fermentation (Basel)
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
Complex of polyphenols sorbed on buckwheat flour as a functional food ingredient
Veröffentlicht in Foods and raw materials
VolltextArtikel -
14
Beeswax Fractions Used as Potential Oil Gelling Agents
Veröffentlicht in Journal of the American Oil Chemists' Society
VolltextArtikel -
15
On the Role of Beeswax Components in the Regulation of Sunflower Oil Oleogel Properties
Veröffentlicht in Food biophysics
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
-
20