-
1
-
2
Allyl isothiocyanate enhances shelf life of minimally processed shredded cabbage
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
3
Volatile changes associated with fresh‐cut jackfruit during storage
Veröffentlicht in Flavour and fragrance journal
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
-
8
Gamma irradiation inhibits wound induced browning in shredded cabbage
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
9
Mechanical and barrier properties of guar gum based nano-composite films
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
-
14
Analysis of free and bound aroma compounds of pomegranate (Punica granatum L.)
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
15
Aliphatic glucosinolate synthesis and gene expression changes in gamma-irradiated cabbage
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
-
20