-
1
-
2
Physical/chemical nature of pectin associated with commercial orange juice cloud
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
3
-
4
Stable clouding agent from isolated soy protein
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
5
Pulmonary toxicity of aerosolized oil-formulated fenitrothion in rats
Veröffentlicht in Toxicology and applied pharmacology
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
-
10
Determination of Phosphorus in Organic Compounds
Veröffentlicht in Analytical chemistry (Washington)
VolltextArtikel -
11
Monoterpene Hydrocarbon Composition of Citrus Oilsa
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
12
-
13
Psoralens and substituted coumarins from expressed oil of lime
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
14
Auraptenol, a coumarin compound in bitter (Seville) orange oil
Veröffentlicht in Tetrahedron
VolltextArtikel -
15
The Monoterpene Hydrocarbon Composition of Some Essential Oils
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
16
-
17
Monoterpene Hydrocarbon Composition of Citrus Oils
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20