-
1
-
2
Biotechnological potential of agro-industrial residues. II: cassava bagasse
Veröffentlicht in Bioresource Technology
VolltextArtikel -
3
Biotechnological approaches for cocoa waste management: A review
Veröffentlicht in Waste management (Elmsford)
VolltextArtikel -
4
-
5
Solid-state fermentation for the synthesis of citric acid by Aspergillus niger
Veröffentlicht in Bioresource technology
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
Overview of applied solid-state fermentation in Brazil
Veröffentlicht in Biochemical engineering journal
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
Utilization of soybean vinasse for α-galactosidase production
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
18
Life cycle and spore resistance of spore-forming Bacillus atrophaeus
Veröffentlicht in Microbiological research
VolltextArtikel -
19
-
20
Update and Revalidation of Ghose’s Cellulase Assay Methodology
Veröffentlicht in Applied biochemistry and biotechnology
VolltextArtikel