-
1
-
2
-
3
-
4
Glucosinolates in crucifer vegetables: turnips and rutabagas
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
5
Determination of salt content of sauerkraut by cation exchange
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
6
Glucosinolate products in commercial sauerkraut
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
7
Natural glucosinolates (thioglucosides) in foods and feeds
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
1-Dopa recovery from Mucuna seed
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
12
-
13
Microdetermination of Saponification Equivalent
Veröffentlicht in Analytical chemistry (Washington)
VolltextArtikel -
14
Determination of Nitrile-Type Nitrogen with Ordinary Kjeldahl Digestion
Veröffentlicht in Analytical chemistry (Washington)
VolltextArtikel -
15
-
16
Quantitative Elution of Morphine from Ion Exchange Resins
Veröffentlicht in Analytical chemistry (Washington)
VolltextArtikel -
17
Amino acids in the haemolymph of Popillia japonica (Newman) larvae
Veröffentlicht in Journal of insect physiology
VolltextArtikel -
18
Microanalysis of Organic Salts by Use of Cation Exchange Resins
Veröffentlicht in Analytical chemistry (Washington)
VolltextArtikel