-
1
Actin proteolysis during ripening of dry fermented sausages at different pH values
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
2
-
3
Performance and carcass, loin and ham quality in crossbreds from three terminal sire lines
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
-
8
ASAS/EULAR recommendations for the management of ankylosing spondylitis
Veröffentlicht in Annals of the rheumatic diseases
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
Static axial overloading primes lumbar caprine intervertebral discs for posterior herniation
Veröffentlicht in PloS one
VolltextArtikel -
14
-
15
The power of imaging to understand extracellular vesicle biology in vivo
Veröffentlicht in Nature methods
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
Compartmentalization of androgen receptors at endogenous genes in living cells
Veröffentlicht in Nucleic acids research
VolltextArtikel -
19
-
20