-
1
-
2
-
3
The EmojiGrid as a rating tool for the affective appraisal of touch
Veröffentlicht in PloS one
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
A tactile P300 brain-computer interface
Veröffentlicht in Frontiers in neuroscience
VolltextArtikel -
7
Structural basis for promiscuous PAM recognition in type I–E Cascade from E. coli
Veröffentlicht in Nature (London)
VolltextArtikel -
8
-
9
Improving target detection in visual search through the augmenting multi-sensory cues
Veröffentlicht in Ergonomics
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
Methods for Evaluating Emotions Evoked by Food Experiences: A Literature Review
Veröffentlicht in Frontiers in psychology
VolltextArtikel -
13
Effects of Aging in Multisensory Integration: A Systematic Review
Veröffentlicht in Frontiers in aging neuroscience
VolltextArtikel -
14
-
15
Linking Categorical and Dimensional Approaches to Assess Food-Related Emotions
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
16
Molecular Aspects of the Formation of Shish-Kebab in Isotactic Polypropylene
Veröffentlicht in Macromolecules
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20
Mechanism of CRISPR-RNA guided recognition of DNA targets in Escherichia coli
Veröffentlicht in Nucleic acids research
VolltextArtikel