-
1
Stable isotope ratio analysis for authentication of lamb meat
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
2
-
3
Meat quality in male fallow deer ( Dama dama): effects of age and supplementary feeding
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
4
Carcass quality in male fallow deer ( Dama dama): effects of age and supplementary feeding
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
Sensory quality of meat from lambs fed on different diets
Veröffentlicht in Italian journal of animal science
VolltextArtikel -
8
Quality traits of fallow deer (Dama dama) dry-cured hams
Veröffentlicht in Italian journal of animal science
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
Sensory quality of meat from lambs fed on different diets
Veröffentlicht in Italian journal of animal science
VolltextArtikel -
14
Quality traits of fallow deer (Dama dama) dry-cured hams
Veröffentlicht in Italian journal of animal science
VolltextArtikel -
15