-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
Effect of baking method and fermentation on folate content of rye and wheat breads
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
8
Effect of Germination and Thermal Treatments on Folates in Rye
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
HPLC Determination of Folate in Liver and Liver Products
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
15
Oven-baking and Frozen Storage Affect Folate Vitamer Retention
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
16
-
17
Third EU MAT intercomparison study on food folate analysis using HPLC procedures
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
18
Population estimates of folate intake from food analyses
Veröffentlicht in The American journal of clinical nutrition
VolltextArtikel -
19
The HPLC Determination of Total Thiamin (Vitamin B1) in Foods
Veröffentlicht in Journal of food composition and analysis
VolltextArtikel -
20