-
1
Surface Imprinting of Cholesterol on Submicrometer Core−Shell Emulsion Particles
Veröffentlicht in Macromolecules
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
-
6
Enzymatic synthesis of food ingredients in low-water media
Veröffentlicht in Trends in Food Science & Technology
VolltextArtikel -
7
-
8
Enzymatic synthesis of dimeric and trimeric sugar-fatty acid esters
Veröffentlicht in Enzyme and microbial technology
VolltextArtikel -
9
-
10
Matrix effects on the selectivity of a cholesterol-imprinted polymer
Veröffentlicht in Polymer (Guilford)
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
At what temperature can enzymes maintain their catalytic activity?
Veröffentlicht in Enzyme and microbial technology
VolltextArtikel -
15
-
16
Chemo‐enzymatic synthesis of disaccharide fatty acid esters
Veröffentlicht in Journal of the American Oil Chemists' Society
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
Control of crystal morphology via molecular imprinting
Veröffentlicht in Polymer international
VolltextArtikel -
20