-
1
The banana—A challenge to chemical investigation
Veröffentlicht in Journal of chemical education
VolltextArtikel -
2
Preparation of Banana Vinegar
Veröffentlicht in Industrial and engineering chemistry
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
Changes in Osmotic Pressure of Bananas during Ripening
Veröffentlicht in Plant physiology (Bethesda)
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
-
15
Grapefruit Seed Oil Manufacture and Physical Properties
Veröffentlicht in Industrial and engineering chemistry
VolltextArtikel -
16
Gases in the Commercial Handling of Citrus Juices
Veröffentlicht in Industrial and engineering chemistry
VolltextArtikel -
17
Preparation of Rhamnose from Naringin
Veröffentlicht in Journal of the American Chemical Society
VolltextArtikel -
18
Wines,Brandies, and Cordials from Citrus Fruits
Veröffentlicht in Industrial and engineering chemistry
VolltextArtikel -
19
Preservation of Orange Juice by Deaëration and Flash Pasteurization
Veröffentlicht in Industrial and engineering chemistry
VolltextArtikel -
20
Characteristics and Composition of Papaya Seed Oil
Veröffentlicht in Journal of the American Chemical Society
VolltextArtikel