-
1
Studies on the purification of banana polyphenoloxidase
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
2
-
3
Effect of dietary protein quality on rat kidney glutaminase activity
Veröffentlicht in Annals of nutrition and metabolism
VolltextArtikel -
4
Action of Duck's Egg White Ovomucoid on Tryptic Hydrolysis of Casein in vitro
Veröffentlicht in Nature (London)
VolltextArtikel -
5
Essential Amino Acid Composition of Some Common Indian Pulses
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
The effect of aureomycin on the growth of mice
Veröffentlicht in Archives of biochemistry and biophysics
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
A NEW COLORIMETRIC METHOD FOR THE ESTIMATION OF CAFFEINE IN BEVERAGES
Veröffentlicht in Current science (Bangalore)
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
-
19
Stability of carotenoids in dehydrated carrots
Veröffentlicht in International journal of food science & technology
VolltextArtikel -
20