-
1
Hemoglobin and myoglobin content in muscles of broiler chickens
Veröffentlicht in Poultry science
VolltextArtikel -
2
Histological characterization of hemorrhages in muscles of broiler chickens
Veröffentlicht in Poultry science
VolltextArtikel -
3
-
4
Chilling pig carcasses: Effects on temperature, weight loss and ultimate meat quality
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
The effect of scalding on subcutaneous and ham temperatures and ultimate pork quality
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
9
-
10
Factors influencing cooling of poultry carcasses
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
11
-
12
The Influence of Fasting and Transport on Yields of Broilers
Veröffentlicht in Poultry science
VolltextArtikel -
13
-
14
Deciduous Molar Hypomineralization and Molar Incisor Hypomineralization
Veröffentlicht in Journal of dental research
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
Between-herd variation in resilience and relations to herd performance
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
19
-
20