-
1
Do participants discount products in experimental auctions?
Veröffentlicht in Food quality and preference
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
Will sustainability shape the future wine market?
Veröffentlicht in Wine economics and policy
VolltextArtikel -
5
Functional foods development in the European market: A consumer perspective
Veröffentlicht in Journal of functional foods
VolltextArtikel -
6
Consumer acceptance of fungus-resistant grape wines: Evidence from Italy, the UK, and the USA
Veröffentlicht in PloS one
VolltextArtikel -
7
Factors influencing farmers’ decision to enter digestate market
Veröffentlicht in Journal of cleaner production
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
Young consumers' preferences for water-saving wines: An experimental study
Veröffentlicht in Wine economics and policy
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
Increasing healthy food choices through nudges: A systematic review
Veröffentlicht in Food quality and preference
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
Purchasing Drivers of Fresh Citrus Fruits in Urban Italy: Is It All about Taste?
Veröffentlicht in Nutrients
VolltextArtikel -
19
-
20