-
1
-
2
Intracerebral sources of human auditory steady-state responses
Veröffentlicht in Brain topography
VolltextArtikel -
3
'Work' and 'Heat': on a road towards thermodynamics
Veröffentlicht in International journal of science education
VolltextArtikel -
4
The correction of ocular artifacts : a topographic perspective
Veröffentlicht in Clinical neurophysiology
VolltextArtikel -
5
-
6
The use of phase in the detection of auditory steady-state responses
Veröffentlicht in Clinical neurophysiology
VolltextArtikel -
7
Multiple Auditory Steady-State Responses to AM and FM Stimuli
Veröffentlicht in Audiology & neurotology
VolltextArtikel -
8
-
9
Changes in lightness of porcine lean meat batters during processing
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
The actin content of different muscles from beef and pork
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
14
-
15
The ERP late positivity: a graduated response to stimulus repetition
Veröffentlicht in Neuroreport
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
Comparative study on three methods for determining air content in meat batters
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
20
Clostridium botulinum inhibition in cured meats by nitrite and by heat treatment
Veröffentlicht in Antonie van Leeuwenhoek
VolltextArtikel