-
1
The role of smell, taste, flavour and texture cues in the identification of vegetables
Veröffentlicht in Appetite
VolltextArtikel -
2
-
3
Taste intensities of ten vegetables commonly consumed in the Netherlands
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
Do Gaming Simulations Substantiate That We Know More Than We Can Tell?
Veröffentlicht in Simulation & gaming
VolltextArtikel -
8
-
9
Batch variability and cultivar keeping quality of cucumber
Veröffentlicht in Postharvest biology and technology
VolltextArtikel -
10
-
11
Combinations of vegetables can be more accepted than individual vegetables
Veröffentlicht in Food quality and preference
VolltextArtikel -
12
Modeling the Rejection Probability in Plant Imports
Veröffentlicht in Phytopathology
VolltextArtikel -
13
The validity of simplifying gaming simulations
Veröffentlicht in Computers in human behavior reports
VolltextArtikel -
14
Modelling RGB colour aspects and translucency of fresh-cut tomatoes
Veröffentlicht in Postharvest biology and technology
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
Acquired smooth-muscle hamartoma of the scrotum: a histological simulator?
Veröffentlicht in Journal of cutaneous pathology
VolltextArtikel -
19
Modelling of Temperature‐controlled Internode Elongation Applied to Chrysanthemum
Veröffentlicht in Annals of botany
VolltextArtikel -
20