-
1
Probiotic Properties and Antioxidant Activity In Vitro of Lactic Acid Bacteria
Veröffentlicht in Microorganisms (Basel)
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
The Inclusion of the Food Microstructural Influence in Predictive Microbiology: State-of-the-Art
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
Effects of Temperature and pH on Recombinant Thaumatin II Production by Pichia pastoris
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
11
A Population Balance Model to Describe the Evolution of Sublethal Injury
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
Tuning and modeling cheese flavor
Veröffentlicht in Comprehensive reviews in food science and food safety
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
The territorial nature of aggression in biofilms
Veröffentlicht in Frontiers in microbiology
VolltextArtikel -
19
-
20
Dishonest Signaling in Microbial Conflicts
Veröffentlicht in Frontiers in microbiology
VolltextArtikel