-
1
-
2
-
3
-
4
Investigation of organoleptic and functional-technological parameters of meat breads using mechanically deboned poultry meat
Veröffentlicht in Naukovij vìsnik Lʹvìvsʹkogo nacìonalʹnogo unìversitetu veterinarnoï medicini ta bìotehnologìj ìmenì S.Z. Gžicʹkogo. Serìâ: Harčovì tehnologìï
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
Structure and mechanical characteristics of ceramic Nb2O5 and Nb2(1 − y)Ta2y O5
Veröffentlicht in Inorganic materials
VolltextArtikel -
11
Interaction of ZrB2–MoSi2 Ceramics with Basalt Melt
Veröffentlicht in Powder metallurgy and metal ceramics
VolltextArtikel -
12
Interaction of ZrB.sub.2-MoSi.sub.2 Ceramics with Basalt Melt
Veröffentlicht in Powder metallurgy and metal ceramics
VolltextArtikel -
13
Interaction of ZrB sub(2)-MoSi sub(2) Ceramics with Basalt Melt
Veröffentlicht in Powder metallurgy and metal ceramics
VolltextArtikel -
14
-
15
Structure and mechanical characteristics of ceramic Nb2O5 and Nb2(1 − y)Ta2yO5
Veröffentlicht in Inorganic materials
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
-
20