-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
Influence of Weak and Covalent Bonds on Formation and Hydrolysis of Gelatin Networks
Veröffentlicht in Biomacromolecules
VolltextArtikel -
11
Gelation behaviour of gelatin and alginate mixtures
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
Gelatin-Polysaccharide Mixed Biogels: Enzyme-Catalyzed Dynamics and IPNs
Veröffentlicht in Macromolecular symposia.
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
Increase of fibrin gel elasticity by enzymes: A kinetic approach
Veröffentlicht in Acta biomaterialia
VolltextArtikel -
19
Chemo-osmotically driven inhomogeneity growth during the enzymatic gelation of gelatin
Veröffentlicht in Soft matter
VolltextArtikel -
20
Programmed Ephemeral Gels: New Types of Biomaterials
Veröffentlicht in Macromolecular symposia.
VolltextArtikel