-
1
Biosynthesis of waxy starch - a review
Veröffentlicht in Plant, soil and environment
VolltextArtikel -
2
Analysis of oat seed transcriptome with regards to proteins involved in celiac disease
Veröffentlicht in Scientific reports
VolltextArtikel -
3
New processing and applications of waxy starch (a review)
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
4
Waxy starch as a perspective raw material (a review)
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
Cereal β-d-Glucans in Food Processing Applications and Nanotechnology Research
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
14
The Adapted POM Analysis of Avenanthramides In Silico
Veröffentlicht in Pharmaceuticals (Basel, Switzerland)
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
-
19
Breeding Buckwheat for Nutritional Quality in the Czech Republic
Veröffentlicht in Plants (Basel)
VolltextArtikel -
20