-
1
-
2
-
3
Incorporation of soy proteins into the wheat–gluten matrix during dough mixing
Veröffentlicht in Journal of cereal science
VolltextArtikel -
4
-
5
Relationships between traditional and fundamental dough-testing methods
Veröffentlicht in Cereal research communications
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
Melioidosis in northern Sri Lanka: filling the gap in the map
Veröffentlicht in Sri Lankan journal of infectious diseases
VolltextArtikel -
12
Rapid DNA-based identification of wheat and barley varieties
Veröffentlicht in Journal of cereal science
VolltextArtikel -
13
Effects of Incorporated Glutenins on Functional Properties of Wheat Dough
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
Rapid Methods to Predict Soft-Wheat Dough Quality for Specific Food Products
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
18
-
19
A rare case of familial recurrent left atrial myxomas
Veröffentlicht in Journal of the Ceylon College of Physicians
VolltextArtikel -
20