-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
Salmonella in the lairage of pig slaughterhouses
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
8
Fermented liquid feed reduces susceptibility of broilers for Salmonella enteritidis
Veröffentlicht in Poultry science
VolltextArtikel -
9
Fermentation of raw poultry byproducts for animal nutrition
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
The feeding of raw, fermented poultry byproducts: using mink as a model
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
16
Inactivation of chicken anaemia virus in chickens by heating and fermentation
Veröffentlicht in The Veterinary quarterly
VolltextArtikel -
17
Mixed integer programming for strategic decision support in the slaughter by-product chain
Veröffentlicht in OR Spektrum
VolltextArtikel -
18
Slaughter by-products: problems, preliminary research and possible solutions
Veröffentlicht in The Veterinary quarterly
VolltextArtikel -
19
-
20