-
1
Relations between cheese flavour and chemical composition
Veröffentlicht in International dairy journal
VolltextArtikel -
2
-
3
Dynamic headspace gas chromatography of volatile compounds in milk
Veröffentlicht in Journal of Chromatography A
VolltextArtikel -
4
Low Resolution Mass Spectra of Some Unsaturated δ-Lactones
Veröffentlicht in Agricultural and biological chemistry
VolltextArtikel -
5
-
6
Thin‐layer chromatography of aliphatic े 舒 and ै ‐lactones
Veröffentlicht in Journal of the American Oil Chemists' Society
VolltextArtikel -
7
Thin-layer chromatography of aliphatic 2,4-dinitrophenylhydrazones
Veröffentlicht in Journal of Chromatography A
VolltextArtikel -
8
-
9
C-20 Hydrocarbons of butterfat
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
10
-
11
Ion Exchangers for Gas Solid Chromatography
Veröffentlicht in Analytical chemistry (Washington)
VolltextArtikel -
12
Reaction of polyphenols with formaldehyde
Veröffentlicht in Journal of applied chemistry (London)
VolltextArtikel -
13
The reaction of (+)-catechin with formaldehyde
Veröffentlicht in Journal of applied chemistry (London)
VolltextArtikel -
14
Leuco-Anthocyanins as the Possible Precursors of Tannins
Veröffentlicht in Nature (London)
VolltextArtikel -
15
Low Resolution Mass Spectra of Some Unsaturated δ-Lactones
Veröffentlicht in Agricultural and biological chemistry
VolltextArtikel