-
1
Addressing food safety challenges in rapidly developing food systems
Veröffentlicht in Agricultural economics
VolltextArtikel -
2
Getting rid of trans fats in the US diet: Policies, incentives and progress
Veröffentlicht in Food policy
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
Food safety issues and fresh food product exports from LDCs
Veröffentlicht in Agricultural economics
VolltextArtikel -
6
-
7
The economic implications of using HACCP as a food safety regulatory standard
Veröffentlicht in Food policy
VolltextArtikel -
8
Simultaneity and structural change in U.S. meat demand
Veröffentlicht in American journal of agricultural economics
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
Food safety issues and fresh food product exports from LDCs
Veröffentlicht in Agricultural economics
VolltextArtikel -
14
-
15
Food and Consumer Economics
Veröffentlicht in American journal of agricultural economics
VolltextArtikel -
16
-
17
Beef quality: will consumers pay for less fat?
Veröffentlicht in Journal of agricultural and resource economics
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20
The Benefits and Costs of Food Safety Policies: Discussion
Veröffentlicht in American journal of agricultural economics
VolltextArtikel