-
1
-
2
-
3
Mathematical model for aflatoxins risk mitigation in food
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
The importance of somatic cell count in dairy technology
Veröffentlicht in Mljekarstvo
VolltextArtikel -
11
-
12
Camel Milk: Antimicrobial Agents, Fermented Products, and Shelf Life
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
Nutritional and Health Aspects of Goat Milk Consumption
Veröffentlicht in Akademik Gıda
VolltextArtikel -
17
-
18
Presence of Listeria monocytogenes in Turkish style fermented sausage (sucuk)
Veröffentlicht in Food control
VolltextArtikel -
19
Sokak gıdaları: Halk sağlığı ve Kuzey Kıbrıs’tan örnekler
Veröffentlicht in Veteriner Hekimler Derneği dergisi
VolltextArtikel -
20
Prevalence of L. monocytogenes and Salmonella spp. in Tulum cheese
Veröffentlicht in Food control
VolltextArtikel