-
1
-
2
-
3
STUDY OF PHYSICOCHEMICAL AND THERMAL PROPERTIES OF L-PHENYLALANINE AMMONIA-LYASE
Veröffentlicht in Foods and raw materials
VolltextArtikel -
4
-
5
Features of food design on a 3D printer. A review
Veröffentlicht in Piŝevye sistemy (Online)
VolltextArtikel -
6
Study of antibacterial and antioxidant properties of medical plant extracts
Veröffentlicht in BIO web of conferences
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
-
11
Properties of destructively modified flocculants
Veröffentlicht in Russian journal of applied chemistry
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
Personalized treatment of malignant tumors during pregnancy
Veröffentlicht in Medicine (Baltimore)
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
-
19
Development of functional food products based on safflower oil
Veröffentlicht in BIO web of conferences
VolltextArtikel -
20
Functional and technological properties of hydrocolloids: A comparative analysis
Veröffentlicht in BIO web of conferences
VolltextArtikel