-
1
In-package inhibition of E. coli O157:H7 on bulk Romaine lettuce using cold plasma
Veröffentlicht in Food microbiology
VolltextArtikel -
2
-
3
Effect of Radio Frequency Energy for Intervention Processing on the Quality of Intact Eggs
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
Antibody Microarray for E. coli O157:H7 and Shiga Toxin in Microtiter Plates
Veröffentlicht in Sensors (Basel, Switzerland)
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
A high-throughput antibody-based microarray typing platform
Veröffentlicht in Sensors (Basel, Switzerland)
VolltextArtikel -
11
-
12
Inactivation of Salmonella spp. in ground chicken using high pressure processing
Veröffentlicht in Food control
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
Development of Magnesium Oxide–Zeolite Catalysts for Isomerization of Fatty Acids
Veröffentlicht in Catalysis letters
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20