-
1
-
2
Changes in quality parameters of orange juice deacidified by ion exchange resins
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
-
7
EFFECT OF MICROWAVE TREATMENT ON ORANGE JUICE QUALITY PARAMETERS
Veröffentlicht in Fresenius environmental bulletin
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
ERİK (Prunus domestica) BAZLI KARIŞIK MEYVELİ GELENEKSEL MARMELAT ÜRETİMİ
Veröffentlicht in Gıda
VolltextArtikel -
11
-
12
DEVELOPMENT of OAT-BASED SNACK PASTES with HONEY and COCONUT (COCOS NUCIFERA L.) OIL
Veröffentlicht in Gıda
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
-
17
Rheum ribes özütlerinin antioksidan ve antibakteriyel aktiviteleri
Veröffentlicht in Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
VolltextArtikel