-
1
Marine and farmed fish in the Polish market: Comparison of the nutritional value
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
Protein quality and amino acid profiles of fish products available in Poland
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
6
-
7
Organochlorine pollutants in European eel ( Anguilla anguilla L.) from Poland
Veröffentlicht in Chemosphere (Oxford)
VolltextArtikel -
8
Functional Properties of Fish and Fish Products: A Review
Veröffentlicht in International journal of food properties
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
Study on the raw fish oil purification from PCDD/F and dl-PCB-industrial tests
Veröffentlicht in Chemosphere (Oxford)
VolltextArtikel -
17
-
18
Macro- and microelements in canned sprats
Veröffentlicht in Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
VolltextArtikel -
19
-
20