-
1
ERİK (Prunus domestica) BAZLI KARIŞIK MEYVELİ GELENEKSEL MARMELAT ÜRETİMİ
Veröffentlicht in Gıda
VolltextArtikel -
2
-
3
DEVELOPMENT of OAT-BASED SNACK PASTES with HONEY and COCONUT (COCOS NUCIFERA L.) OIL
Veröffentlicht in Gıda
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
Changes in quality parameters of orange juice deacidified by ion exchange resins
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
-
11
Rheum ribes özütlerinin antioksidan ve antibakteriyel aktiviteleri
Veröffentlicht in Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
EFFECT OF MICROWAVE TREATMENT ON ORANGE JUICE QUALITY PARAMETERS
Veröffentlicht in Fresenius environmental bulletin
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17