-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
Infrared heating of hulless and pearled barley
Veröffentlicht in Journal of food processing and preservation
VolltextArtikel -
8
Modelling the infrared radiative heating of agricultural crops
Veröffentlicht in Drying technology
VolltextArtikel -
9
Starch–protein separation from chickpea flour using a hydrocyclone
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
10
Characteristics of starch from eight quinoa lines
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
11
-
12
Genotype x environment interaction for grain color in hard white spring wheat
Veröffentlicht in Crop science
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
Pasta-Like Product from Pea Flour by Twin-Screw Extrusion
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
16
Bioreactors for surface-immobilized cells
Veröffentlicht in Plant cell, tissue and organ culture
VolltextArtikel -
17
-
18
Extrusion texturization of air-classified pea protein
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
19
-
20