-
1
-
2
-
3
-
4
Physicochemical Factors of Abalone Quality: A Review
Veröffentlicht in Journal of shellfish research
VolltextArtikel -
5
-
6
Mechanisms of colour adaptation in the prawn Penaeus monodon
Veröffentlicht in Journal of experimental biology
VolltextArtikel -
7
-
8
Warmed-Over Flavor and Lipid Stability of Beef: Effects of Prior Nutrition
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
9
-
10
A proposed mechanism of tenderising post-rigor beef using high pressure–heat treatment
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
11
Dendritic Cell-Based Tumor Vaccines and Antigen Presentation Attenuators
Veröffentlicht in Molecular therapy
VolltextArtikel -
12
In vitro chemosensitivity of head and neck cancer cell lines
Veröffentlicht in European journal of medical research
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
Heat shock proteins in ovarian cancer: A potential target for therapy
Veröffentlicht in Gynecologic oncology
VolltextArtikel -
16
Proteome analysis of plant-induced proteins of Agrobacterium tumefaciens
Veröffentlicht in FEMS microbiology ecology
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
Impffortschritt in Deutschland und der Welt: Chancen und Risiken
Veröffentlicht in Wirtschaftsdienst (Hamburg)
VolltextArtikel -
20
Mitochondria: sensors and mediators of innate immune receptor signaling
Veröffentlicht in Current opinion in microbiology
VolltextArtikel