-
1
Microwave/vacuum drying of model fruit gels
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
2
-
3
DRYING KINETICS FOR SOME FRUITS: PREDICTING OF POROSITY AND COLOR DURING DEHYDRATION
Veröffentlicht in Drying technology
VolltextArtikel -
4
Water sorption isotherms of raisins, currants, figs, prunes and apricots
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
5
Equilibrium moisture content and heat of desorption of some vegetables
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
6
-
7
Kinetics on color changes during drying of some fruits and vegetables
Veröffentlicht in Drying technology
VolltextArtikel -
8
Microwave vacuum drying kinetics of some fruits
Veröffentlicht in Drying technology
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
Net isosteric heat of sorption in dried fruits
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
12
Effect of Temperature on the Water Adsorption Isotherms of Sultana Raisins
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
13
Heat of sorption of water in dried fruits
Veröffentlicht in International journal of food science & technology
VolltextArtikel -
14
Moisture sorption isotherms of pectins
Veröffentlicht in Journal of food processing and preservation
VolltextArtikel -
15
Net isosteric heat of soprtion in dried fruits
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
16
Equilibrium moisture content and heat of description of some vegetables
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20