-
1
Evaluation of a Modified Sina/Beckman Hygrometer
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
-
6
Repression of Staphylococcus aureus by Food Bacteria II. Causes of Inhibition
Veröffentlicht in Applied Microbiology
VolltextArtikel -
7
-
8
STATISTICAL ANALYSIS OF a w MEASUREMENTS OBTAINED WITH THE SINA SCOPE
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
water relations of food-borne bacterial pathogens; a review
Veröffentlicht in Journal of milk and food technology
VolltextArtikel -
18
Derivatives of Sorbic Acid as Food Preservatives
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
19
-
20
Repression of Staphylococcus aureus by Food Bacteria
Veröffentlicht in Applied microbiology
VolltextArtikel