-
1
-
2
Water relations of foodborne bacterial pathogens: an updated review
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
-
7
Isolation and Characterization of a Staphylococcal Lipase
Veröffentlicht in Applied Microbiology
VolltextArtikel -
8
Water Activity Measurements with A Capacitance Manometer
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
water relations of food-borne bacterial pathogens; a review
Veröffentlicht in Journal of milk and food technology
VolltextArtikel -
12
-
13
Evaluation of a Modified Sina/Beckman Hygrometer
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
14
Isolation and Characterization of a Staphylococcal Lipase
Veröffentlicht in Applied microbiology
VolltextArtikel -
15
Repression of Staphylococcus aureus by Food Bacteria II. Causes of Inhibition
Veröffentlicht in Applied Microbiology
VolltextArtikel -
16
-
17
Derivatives of Sorbic Acid as Food Preservatives
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20
Fostering inclusion in EEG measures of pediatric brain activity
Veröffentlicht in NPJ science of learning
VolltextArtikel