-
1
-
2
-
3
-
4
The potential health benefits of legumes as a good source of dietary fibre
Veröffentlicht in British journal of nutrition
VolltextArtikel -
5
-
6
Glycemic index of commonly consumed carbohydrate foods in the Philippines
Veröffentlicht in Journal of functional foods
VolltextArtikel -
7
Dietary fibre and fermentability characteristics of root crops and legumes
Veröffentlicht in British journal of nutrition
VolltextArtikel -
8
-
9
Automated error analysis for the agilization of feature modeling
Veröffentlicht in The Journal of systems and software
VolltextArtikel -
10
Alterations in epididymal sperm maturation caused by ageing
Veröffentlicht in Reproduction fertility and development
VolltextArtikel -
11
-
12
Automated diagnosis of feature model configurations
Veröffentlicht in The Journal of systems and software
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
Hydrodynamic behaviour of the FM01-LC reactor
Veröffentlicht in Electrochimica acta
VolltextArtikel -
17
079: CHARACTERIZING COCONUT SAP SUGAR AND SYRUP AS A PROMISING FUNCTIONAL FOOD/INGREDIENT
Veröffentlicht in BMJ open
VolltextArtikel -
18
-
19
Dietary fiber from coconut flour: A functional food
Veröffentlicht in Innovative food science & emerging technologies
VolltextArtikel -
20