-
1
-
2
The use of spray drying technology to reduce bitter taste of casein hydrolysate
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
A Framework to Design and Evaluate Green Contract Mechanisms for Forestry Supply Chains
Veröffentlicht in Sustainability
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
Evaluation of oxidative stability of lamb burger with Origanum vulgare extract
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
PIEZOELECTRIC ACTIVE VIBRATION CONTROL OF DAMPED SANDWICH BEAMS
Veröffentlicht in Journal of sound and vibration
VolltextArtikel -
14
-
15
New Shear Actuated Smart Structure Beam Finite Element
Veröffentlicht in AIAA journal
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
Majorana fermions, supersymmetry, and thermofield dynamics
Veröffentlicht in Theoretical and mathematical physics
VolltextArtikel -
20