-
1
-
2
Chemical problems encountered in freezing foods
Veröffentlicht in Journal of chemical education
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
LOSSES OF VITAMIN C DURING COOKING OF NORTHERN SPY APPLES
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
6
Determination of Thiamine in Vegetables
Veröffentlicht in Industrial & engineering chemistry. Analytical edition
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
Flash Pasteurization of Apple Juice
Veröffentlicht in Industrial and engineering chemistry
VolltextArtikel -
11
-
12
Fruit and Vegetable Juice Preparation and Preservation
Veröffentlicht in Industrial and engineering chemistry
VolltextArtikel -
13
New Product and Procedures
Veröffentlicht in The Cornell hotel and restaurant administration quarterly
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
-
18
New Developments in Refrigeration
Veröffentlicht in The Cornell hotel and restaurant administration quarterly
VolltextArtikel -
19
The Present Status of Food Irradiation
Veröffentlicht in The Cornell hotel and restaurant administration quarterly
VolltextArtikel -
20