-
1
Kefir Grains Change Fatty Acid Profile of Milk during Fermentation and Storage
Veröffentlicht in PloS one
VolltextArtikel -
2
Effective stabilization of CLA by microencapsulation in pea protein
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
3
-
4
Enteropathogenic Escherichia coli: foe or innocent bystander?
Veröffentlicht in Clinical microbiology and infection
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
Bud Rot Caused by Phytophthora palmivora: A Destructive Emerging Disease of Oil Palm
Veröffentlicht in Phytopathology
VolltextArtikel -
15
-
16
Origin of the subepidermal tissue in Piper L. leaves
Veröffentlicht in Brazilian journal of biology
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20
Daily carbon dioxide emission and activity of rabbits during the fattening period
Veröffentlicht in Biosystems engineering
VolltextArtikel