-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
Do Chefs Value Health in Their Olive Oil Purchasing Decisions?
Veröffentlicht in Nutrients
VolltextArtikel -
6
Organic as a Heuristic Cue: What Spanish Consumers Mean by Organic Foods
Veröffentlicht in Psychology & marketing
VolltextArtikel -
7
-
8
Consumer knowledge in marketing: a critical review and research agenda
Veröffentlicht in Spanish journal of marketing-ESIC
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
You Are What You Eat: The Relationship between Values and Organic Food Consumption
Veröffentlicht in Sustainability
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
GUT MICROBIOTA CONTRIBUTES TO COGNITIVE PERFORMANCE IN INFANTS
Veröffentlicht in IBRO neuroscience reports
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
Mechanism of crystallization of pyroxene-based glass-ceramic glazes
Veröffentlicht in Journal of non-crystalline solids
VolltextArtikel -
18
-
19
Osteoporosis and Fragility Fractures in Mexico: A Call to Action
Veröffentlicht in Archives of medical research
VolltextArtikel -
20