-
1
-
2
-
3
Metal-organic frameworks for food applications: A review
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
4
Thermo-sensitive polymers in medicine: A review
Veröffentlicht in European polymer journal
VolltextArtikel -
5
-
6
Conductive hydrogels based on agarose/alginate/chitosan for neural disorder therapy
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
7
State‐of‐the‐Art Chocolate Manufacture: A Review
Veröffentlicht in Comprehensive reviews in food science and food safety
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
Self-assembled proteins for food applications: A review
Veröffentlicht in Trends in food science & technology
VolltextArtikel -
12
-
13
Nanoparticles: Taking a Unique Position in Medicine
Veröffentlicht in Nanomaterials (Basel, Switzerland)
VolltextArtikel -
14
Molecularly imprinted polymers for food applications: A review
Veröffentlicht in Trends in food science & technology
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20