-
1
-
2
Diversity of amino acids composition in cereals
Veröffentlicht in Food & Feed Research
VolltextArtikel -
3
By-products of the oil industry as sources of amino acids in feed
Veröffentlicht in Food & Feed Research
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
Antimicrobial activity of essential oils against Listeria monocytogenes
Veröffentlicht in Food & Feed Research
VolltextArtikel -
8
-
9
Free amino acid profiles of honey samples from Vojvodina (Republic of Serbia)
Veröffentlicht in Food & Feed Research
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
Influence of growth conditions on biofilm formation of Listeria monocytogenes
Veröffentlicht in Food & Feed Research
VolltextArtikel -
14
-
15
Beneficial properties of probiotic yeast Saccharomyces boulardii
Veröffentlicht in Food & Feed Research
VolltextArtikel -
16
Anticoagulant-induced pseudothrombocytopenia in blood donors
Veröffentlicht in Transfusion medicine (Oxford, England)
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
Neonatal alloimmune thrombocytopenia caused by anti-HLA-A24 alloantibodies
Veröffentlicht in Acta Paediatrica
VolltextArtikel -
20