-
1
Dietary Fat Intake of Patients With Heart Transplants
Veröffentlicht in Journal of the American Dietetic Association
VolltextArtikel -
2
Development of a process evaluation system for a CUP
Veröffentlicht in Journal of the American Dietetic Association
VolltextArtikel -
3
-
4
Fat content labels influence acceptability ratings
Veröffentlicht in Journal of family and consumer sciences
VolltextArtikel -
5
Consumption of low-fat products by adults
Veröffentlicht in Journal of family and consumer sciences
VolltextArtikel -
6
-
7
Motivational strategies used by dietitians to counsel individuals with diabetes
Veröffentlicht in The Diabetes educator
VolltextArtikel -
8
The seven personal habits of highly effective dietitians
Veröffentlicht in Journal of the American Dietetic Association
VolltextArtikel -
9
The seven personal habits of highly effective dieticians
Veröffentlicht in Journal of the American Dietetic Association
VolltextArtikel -
10
ACCEPTABILITY OF SALTINE CRACKERS CONTAINING COTTONSEED PROTEIN PRODUCTS
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
11
-
12